• THE NATURAL ONE

  THE NATURAL ONE

  18 de Julio de 2017 a las 12:41

  Aquest laboratori ha creat una gamma de productes específics, elaborats amb la finalitat de tractar la pell amb el respecte que es mereix, lliures de perfums, colorants i qualsevol ingredient irritant o alergènic, amb alta concentració d’actius d’origen natural.


 • WORLD OF BEAUTY

  WORLD OF BEAUTY

  18 de Julio de 2017 a las 12:43

  Durant més de 40 anys els laboratoris WB han perfeccionat l’art d’extracció de cèl·lules mare vegetals i de l’aromateràpia. Es tracta de processos d’extracció i de destil·lació que garanteixen olis essencials naturals 100%.

  Tots els productes es basen en el coneixement científic de l’energía i la biología de la pell. Lliures de parabens, parafinas, de perfums artificials, no testats amb animals.

  Certificats Internacional d’orgànic i ecològic.

 • JEEVAN ayurveda

  JEEVAN ayurveda

  18 de Julio de 2017 a las 12:47

   Productes basats en els antics principis de l’Ayurveda.

  Cosmètics que t’apropen a la natura, per la seva composició a base  d’ingredients naturals d’altíssima qualitat. Els seus productes han estat desenvolupats per ajudar a restaurar l’equilibri dels “doshas”.

  Si netegem i tractem la pell amb ingredients naturals i purs, no només permetem que la pell s’autorestauri sinó que notarem un profund equilibri en tot l’organisme. És el secret de la bellesa Ayurvèdica

  Compromisos de Jeevan Ayurveda: Oferir productes de qualitat basats en ingredients botànics, lliures de colorants, perfums artificials, parabens, silicones, subproductes animals, olis minerals o qualsevol derivat del petroli.

 • SKEYNDOR

  SKEYNDOR

  18 de Julio de 2017 a las 12:50

  Es caracteritza per ser una marca innovadora, fundada fa 50 anys, investiga constantment per oferir nous actius i avenços tecnològics aplicats a la cosmètica. Ha estat la filosofia que ha permès a Skeyndor desenvolupar el concepte de “cosmètica científica” basat en resultats provats científicament i avalats per estudis d’eficàcia.

 • JIMONT

  JIMONT

  18 de Julio de 2017 a las 12:52

   Línia de cosmètica decorativa d’alta qualitat, que marca tendència en la moda del maquillatge.